Vemdalsbranten

Vår husmodell Vemdalsbranten är en timmerhusmodell anpassad för sluttningstomter. Det nedre planet är väl disponerat med ett stort sovrum, groventré med plats för förvaring och klädvård samt en relax med bastu dusch och wc. 

På mellanplanet finns ett stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett sovrum samt badrum med dusch. 

Det övre planet huserar fyra sovrum, en liten wc och ytterligare ett vardagsrum med utgång till balkong. 

Denna husmodell kan även fås utan suterrängplanet och heter då Vemdalen.

Timmerhusmodell Vemdalsbranten

Denna husmodell finns även utan suterrängplan.

Timmerhus Vemdalen med extern bastu
Föregående bild
Nästa bild
Hur är det att bygga timmerhus med er?

I filmen förklarar vi dels om vår passion för att bygga fjällhus men även om själva processen, de ingående momenten och hur vägen mot er fjälldröm kan gå till.

Hur mycket kostar denna husmodell?

Det är flera faktorer som avgör vilket pris våra husmodeller har. Väljer man att bygga i stavlaft är detta något billigare än att bygga i fulltimmer och väljer man dessutom att utföra vissa delar av entreprenaden själv så påverkar detta såklart priset. 

Är ni intresserade av någon av våra husmodeller så skicka ett mail till hus@jamaliving.se så återkommer vi med en offert. 

Vilken entreprenadform kan jag välja?

Den vanligaste entreprenadformen för oss är nyckelfärdig totalentreprenad. Innebörden är kort och gott att vi tar hand om allt från start till överlämnande av ett helt inflyttningsklart hus. Utöver detta tillhandahåller vi även genom samarbetspartners en inredningstjänst där vi även möblerar och utrustar med husgeråd. 

Vill man utföra vissa delar av entreprenaden själv så går även detta bra. Vi kan leverera stomrest husskal, stomrest och vädertätt husskal eller fram till den punkt i entreprenaden som ni önskar. 

Vill ni läsa mer om vår byggprocess så har vi sammanfattat den här: Vår byggprocess

Går det att anpassa den här husmodellen?

Ja! Alla våra husmodeller kan anpassas så att de passar just era behov. Våra husmodeller ska ses som en inspiration och en start, resten ritar vi fram tillsammans med er.

Vad ingår i er standardleverans?

Vi är väldigt stolta över det vi bygger och likväl över vår standardleverans. 

I vår standard ingår slitstarka bredplanksgolv i härdat trä från Bjelin, köks, tvättstuge och badrumsinredning från Nordanro. Vitvaror samt tvätt och torkmaskiner med fem års konsumentgaranti från välkända varumärken. 

Snickerier och listverk i furu antingen i betsat eller fabriksmålat utförande. I badrum, hall och tvättrum ingår en slitstark och vacker granitklinker i hög kvalitet i formatet 30x60cm eller 60x60cm. Takbeklädnaden består som standard av torv men kan anpassas till plåt eller tegel.

I våra offerter ingår alltid komplett installation av anpassad bergvärmepump samt energibrunn borrad i dimensionerat djup. Vattenburen golvvärme i samtliga plan från LK Systems med trådlös och appstyrd rumsreglering.

Huset är som standard utrustat med belysningsstyrning från välkända Plejd.

På vår vår inspirationssida hittar ni flertalet bilder där vår standard framgår. 

Dela den här husmodellen

Liknande husmodeller

Få vårt nyhetsbrev

Vill du veta när vi lanserar nya husmodeller eller projekt till försäljning? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Beställ ritning för våra hus

Fyll i formuläret nedan för att beställa våra husritningar, vi återkommer inom en arbetsdag. Ritningen levereras till dig via epost och är helt kostnadsfri. 

Intresserad av en offert?

Fyll i dina uppgifter nedan och välj den husmodell som ni är intresserad av. Vi återkommer med en offert inom tre arbetsdagar.

Vill ni hellre boka ett teams-möte för att få mer information om oss boka tid tid genom att mejla hus@jamaliving.se