Till salu!

Lemsjövallen

Lemsjövallen ligger på en sluttning i ett vilt skogsområde mellan Särna och Fulufjället, där den gamla fäboden ramas in av fjäll och berg.

Här planerar vi att uppföra yteffektiva timmerhus med försäljningstart under 2024 och inflyttning under 2025.

I direkt anslutning till det befintliga stugområdet i Lemmsjövallen planerar vi nu att bygga mindre timmerhus där du direkt inpå knuten hittar härlig fjällnatur och många möjligheter till aktiviteter, sommar som vinter.

Vandring, fiske, bad, paddling, längdåkning och skoteråkning har du direkt utanför dörren och med en kort resa hittar du mycket av det bästa som kan erbjudas när det gäller friluftsliv.

Du når flera av Sveriges finaste naturreservat och skidanläggningar, till exempel Fulufjället och Idrefjäll med 15 – 45 minuters bilresa. Sveriges absolut bästa flugfiske finns inom 20 minuters resa.  

Librabyn

Mitt i Copernicus området på Idre Himmelfjäll erbjuder vi nu fyra unika timmerhus till salu.

Librabyn består av individuellt anpassade timmerhus i storleken 80-160kvm. Husen har ski in ski out och ligger centralt på Idre Himmelfjäll med närhet till skoterled och längdspår. 

Villa Cassio

Villa Cassio ligger högt beläget på Idre Himmelfjäll med milsvidd utsikt och ski in / ski out. 

Nu erbjuds ett timmerhus om 160kvm och hela 15 bäddar till försäljning. Huset ligger högt upp i Idre Himmelfjäll med ski in ski out och direkt anslutning till skoterspåret. 

Få vårt nyhetsbrev

Vill du veta när vi lanserar nya husmodeller eller projekt till försäljning? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Anmäl intresse för projekt

Lemsjövallen

Säljstart under 2024