När vi startade JAMA living så gjorde vi det med två ledord, kundunikt och högkvalitativt. Vi har husmodeller att utgå ifrån men varje modell kan anpassas för att möta våra kunders unika behov.

Vi vågar påstå att vår standard tål att jämföras. Få saker ger en så gedigen känsla som en solid timmerstomme. I kombination med foder, smyg och listverk i trä, med snickerier som valts ut med omsorg lämnar vi efter oss ett gediget hantverk. 

Ibland har man med sig en egen ide eller kanske till och med en helt färdig ritning som vi kan utgå ifrån. Saknar man det så har vi ett par koncepthus som man kan utgå ifrån. Passar husen från grunden så är resten av resen enkel, gör de inte de så justerar vi planlösning, fönsterdisposition eller vad det nu må vara så att huset känns precis så som du vill ha det.

Mängden hus som vi tar oss an per år är begränsat. Normalt har vi en väntetid men har du tur kanske vi kan få med just ditt hus i vår kommande produktion. Vill du veta mer? Hör av dig till oss.

Anders Sandberg

Projektledare

Utbildad byggnadsingenjör med lång erfarenhet av projektledning inom bygg och anläggning med allt från lägenheter, hotell till avancerade projekt inom infrastruktur, vindkraft och gruvindustri. Uppväxt i en byggfamilj där min far drivit timmerföretag de senaste 20 åren. Jag och min familj har vår fjälldröm i Gränjesåsvallen, Idre. 

Jonas Andersson

Projektledare

Lång erfarenhet inom produktförsäljning och projektledning inom byggindustrin. Trivs bäst i skog och mark, gärna vintertid sittandes på skotern eller med mina skidor under fötterna. Jag med familj har min fjälldröm på Idre Himmelfjäll och ni är alltid välkomna förbi om ni söker inspiration eller är nyfikna på vad vi kan bygga.