Färdigställt projekt

Villa Cassio är en äkta timmerdröm i Idre Himmelfjäll

Villa Cassio är en äkta timmerdröm i
Idre Himmelfjäll

Med bästa ski-in/ski-out läge har familjen tillsammans med oss skapat sitt drömhus i de Svensk fjällen. 

Villa Cassio är ett hus byggt för umgänge och grunden för planlösningen har varit det antalet personer som är på plats när hela släkten sluter upp för jul, nyårs och sportlovsfirande. Med hela 15 bäddar, tre badrum varav två med dusch och ett med bastu, ett stort vardagsrum med öppen lösning mot kök säkerställs ett bekymmersfritt umgänge. Uppvärmningen av huset görs av vattenburen golvvärme kopplat till bergvärme. Huset är även utrustat med vårt Connected och Securepaket. Till huset hör ett fristående garage med carport. 

Vi pratar gärna husdrömmar med dig

Anders Sandberg

Projektledare

Utbildad byggnadsingenjör med lång erfarenhet av projektledning inom bygg och anläggning med allt från lägenheter, hotell till avancerade infrastruktur som vindkraft och gruvindustrin. Inväxt i en byggfamilj där min far drivit timmerföretag de senaste 20 åren. Jag och min familj har vår fjälldröm i Gränjesåsvallen, Idre. 

Jonas Andersson

Projektledare

Lång erfarenhet inom produktförsäljning och projektledning inom byggindustrin. Trivs bäst i skog och mark, gärna vintertid sittandes på skotern eller med mina skidor under fötterna. Jag med familj har min fjälldröm på Idre Himmelfjäll och ni är alltid välkomna förbi om ni söker inspiration eller är nyfikna på vad vi kan bygga.

Back To Top