Drömmen om ett eget fjällparadis börjar i Idre Himmelfjäll

Fjällanläggningen Idre Himmelfjäll med verksamhet både vinter och sommar invigdes julen 2019 med sina första 8 liftar och 18 nedfarter med en största fallhöjd på 323 meter och en längsta nedfart på 3,2 km. Redan julen 2018 öppnades anläggningens skidhyra och sportbutik Skidboden i nybyggda lokaler. Vid invigningen julen 2019 fanns det ca 800 bäddar i stugor och lägenheter inom 500 meter från liftarna. 

Vi säljstartar

Librabyn

Äkta timmerhus med bästa placering i Copernicus

JAMA Living säljstartar nu projekt Librabyn. Under våren och sommaren 2022 kommer fyra timmerhus med hög kvalité och varierenade utformning att uppföras på avstyckade tomter om ca 600kvm vardera. Planerad inflyttning under den senare delen av 2022.
Först ut till försäljning är hus nummer två och tre.

Husen byggs i solid timmer och får traditionell takbeklädnad av gräs, interiört så kommer rustikt och modernt att kombineras för att få till den där genuina känslan av ett exklusivt fjällhus. Längre fram i detta prospekt så finns i detalj vad som ingår i våra nyckelfärdiga lösningar i projekt Librabyn.

Intresserad av ett prospekt?

Lämna e-postadress och namn så återkommer vi inom kort med mer information

Vi pratar gärna husdrömmar med dig

Anders Sandberg

Projektledare

Utbildad byggnadsingenjör med lång erfarenhet av projektledning inom bygg och anläggning med allt från lägenheter, hotell till avancerade infrastruktur som vindkraft och gruvindustrin. Inväxt i en byggfamilj där min far drivit timmerföretag de senaste 20 åren. Jag och min familj har vår fjälldröm i Gränjesåsvallen, Idre. 

Jonas Andersson

Projektledare

Lång erfarenhet inom produktförsäljning och projektledning inom byggindustrin. Trivs bäst i skog och mark, gärna vintertid sittandes på skotern eller med mina skidor under fötterna. Jag med familj har min fjälldröm på Idre Himmelfjäll och ni är alltid välkomna förbi om ni söker inspiration eller är nyfikna på vad vi kan bygga.

Back To Top